Over ons
Over ons

Al sinds 1990 is MHA Automation expert op het gebied van IT-diensten. Destijds nog in de kinderschoenen, inmiddels is de technologie enorm ontwikkeld. MHA Automation is hierin volop meegegroeid.

 

Een hecht team verzorgt dagelijks IT-oplossingen voor het midden- en kleinbedrijf. Deze oplossingen zijn meer dan alleen de technologie; het is een totaaloplossing. Daarmee wordt de klant volledig ontzorgd. Dat doen wij met een schat aan kennis en ervaring, een hoge mate van flexibiliteit en een flinke dosis gezond verstand.

 

Klanten hebben behoefte aan een betrouwbaar systeem, waarin medewerkers kunnen werken. Op kantoor, onderweg of thuis. Daarbij hoort netwerk- en werkplekbeheer, inclusief operationeel hardware en software.

 

Industriële automatisering
Wellicht is MHA Automation bij jou bekend als partner in de industriële automatisering. Deze tak is inmiddels volledig overgedragen aan ons moederbedrijf Kanters e.tech. De bekende specialisten van MHA Automation industriële automatisering zijn volledig geïntegreerd bij Kanters e.tech. Daarom verwijzen wij je met het volste vertrouwen door.

Vacatures

Werken bij MHA Automation betekent samenwerken en leren van elkaar. Bij MHA Automation ben je onderdeel van een hecht team.