IT diensten
Optimale bedrijfszekerheid van systemen

Een compleet IT-pakket omvat alles om als bedrijf te kunnen gedijen in het digitale tijdperk. Of het nu gaat om hardware, software, telecommunicatie of internetdiensten; MHA Automation verzorgt het totale plaatje. Dat kan een computer zijn tot een groot en complex netwerk. Kwaliteit, zekerheid en veiligheid staan hierin centraal.

 

Hardware, software, netwerken en internet
Wij inventariseren, adviseren en implementeren de middelen die de bedrijfsfuncties optimaal ondersteunen. Om een optimale werkomgeving te creëren, werken wij met diverse hoogwaardige merken op het gebied van hardware en software. Daarbij kijken we verder dan de gevestigde namen. We beoordelen leveranciers kritisch op prijs, prestatie en betrouwbaarheid. Voor jou weer een zorg minder.

 

Beveiliging en back-up
Naast het faciliteren van een operationeel systeem, zorgt MHA Automation voor een veilig systeem. Beveiligingssoftware op lokaal niveau, de firewall tussen het netwerk en het internet, maar ook de back-upsystemen van lokale data en data in de cloud.

 

Service
Wellicht is MHA Automation bij jou bekend als partner in de industriële automatisering. Deze tak is inmiddels volledig overgedragen aan ons moederbedrijf Kanters e.tech. De bekende specialisten van MHA Automation industriële automatisering zijn volledig geïntegreerd bij Kanters e.tech. Daarom verwijzen wij je met het volste vertrouwen door.

 

Toch een probleem?
Storingen beperken we tot een minimum. Is er toch een probleem? Onze storingsdienst lost het zo snel mogelijk voor je op. Op afstand of op locatie, net wat nodig is. Daarbij houden we de overlast minimaal.

De no-nonsense mentaliteit van MHA past bij ons. Ze werken doelgericht, adequaat en bieden alle benodigde service en ondersteuning voor al onze systemen.

Sander Verbeek De Grote Kamp

Voor onze krachtige tekensystemen en rekenapplicaties is een stabiele, snelle IT omgeving een must. MHA biedt ons al jarenlang de service en betrouwbaarheid die hiervoor nodig zijn.

Leon Leenders Ingenieursbureau Verhoeven en Leenders
Waarom MHA Automation?
Kom alles te weten over IT diensten

In haar lange historie heeft MHA Automation een heleboel kennis en ervaring opgedaan over de hele breedte van het automatiseringsvak. Door dit te combineren met een hoge mate van flexibiliteit en een snelle service, zijn wij uitgegroeid tot een betrouwbare partner in automatisering.

  • 1 Ruime kennis en ervaring
  • 2 Een no-nonsense mentaliteit
  • 3 Hoge mate van flexibiliteit: alles kan
  • 4 Snelle service, mede door inloggen op afstand
  • 5 Hoogwaardige kwaliteit apparatuur
  • 6 Hoge bedrijfszekerheid van systemen
  • 7 Oplossingen op de toekomst gericht
  • 8 Aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding
  • 9 Altijd een bekende contactpersoon