Nieuwsbericht
Kanters Elektro B.V. neemt branchegenoot MHA Automation B.V. uit Uden over

Het familiebedrijf Kanters Elektro B.V. uit Erp is verheugd te kunnen melden dat zij alle aandelen heeft verworven van branchegenoot MHA Automation B.V. uit Uden. Met deze overname geeft het familiebedrijf Kanters gerichte invulling aan haar ambities om een nog sterkere speler te worden op de markt van industriële automatisering.

 

“We zijn al 35 jaar een zelfstandig familiebedrijf met een duidelijk positie in de markt. Deze positie willen we natuurlijk niet alleen behouden, we willen ons nog verder ontwikkelen en versterken”, aldus directeur Maarten Kanters. “Die markt is enorm in beweging en wij bewegen daarin mee. Belangrijke groeimarkt voor ons is de automatisering voor proces en machine naast onze andere activiteit: (gebouwgebonden) E-installaties voor utiliteit en industrie. Ik ben dan ook content met de aankoop van MHA Automation en we kijken actief verder naar andere interessante partijen”.

 

Kanters neemt MHA Automation over van Henk van der Heijden. Het bedrijf dat bestaat sinds 1990 heeft een gevestigde naam en biedt dienstverlening aan in de industriële automatisering en ICT-oplossingen, wat een goede aansluiting is op de strategie van Kanters Elektro. Henk van der Heijden is erg blij en tevreden over het doorlopen proces en de overname. “Al vanaf het begin van de besprekingen met Maarten heb ik het gevoel dat onze bedrijven goed bij elkaar passen”, zo spreekt Henk zich uit. “Met deze overname is de continuïteit van de onderneming, voor mijn mensen en onze klanten meer dan gewaarborgd”. In de komende periode wordt er een zorgvuldig proces met elkaar doorlopen. Per 1 december zullen de activiteiten en medewerkers op het gebied van industriële automatisering volledig integreren met Kanters Elektro. Vanaf dat moment zullen onder de naam MHA Automation uitsluitend ICT-oplossingen voor het midden- en kleinbedrijf worden aangeboden.

 

Kanters e.tech

Naast deze strategische overname heeft Kanters Elektro B.V. haar handelsnaam per heden ook gewijzigd om nog krachtiger kenbaar te maken waar zij zich op focussen.

 

De nieuwe naam is Kanters e.tech.

“Naast een nieuwe naam is ook de gehele huisstijl van onze onderneming aangepast. In de komende maanden wordt dit steeds meer zichtbaar“, zo geeft Maarten Kanters aan. “We zitten straks in een nieuw jasje, maar zijn nog steeds het oplossingsgerichte en betrouwbare familiebedrijf uit Erp. Samen met onze medewerkers bouwen we op vooruitstrevende wijze aan een duurzame toekomst van het bedrijf”.

 

Voor meer informatie, kunt u contact opnemen met Henk van der Heijden via
0413 257 890.