MHA Automation MHA Automation
 
Bel voor meer info: (0413) 257890
Online support: klik hier voor hulp op afstand
Kantoorruimte te huur - Klik hier voor info
 
TESTIMONIALS

logoptn

Pelleting Technologie Nederland (PTN)

Waarom MHA?! Vanwege een adequate en correcte service en ondersteuning terplekke of online systeembeheer op afstand. De juiste mensen voor trouble shooting en bedrijfsgerichte oplossingen.

M.A.J. van Benthum
PTN

logoarlazw

Artifort / Lande / Zwaardvis

Waarom MHA?
MHA biedt voor Lande Productie Schijndel en Lande Productie Lanaken zowel oplossingen voor de kantoorautomatisering als de industriële automatisering. Naast een juiste advisering op vernieuwing en/of uitbreiding, beschikken zij ook over een snelle accurate no-nonsens service m.b.t. onderhoud. Dit alles tegen een goede prijs kwaliteit/verhouding.

A.A.J. van der Lande
directeur Artifort, Lande en Zwaardvis

logotridec

Tridec

Tridec ontwikkelt en produceert stuursystemen en wielophangingen voor alle typen getrokken materieel. Wij maken technisch hoogwaardige producten en stellen daarom ook strenge eisen aan de computers, andere hard- en software die wij hiervoor gebruiken. In MHA Automation hebben wij een goede partner die ons hierin voorziet. Ook verleent MHA Automation een goede en snelle service wanneer daarom gevraagd wordt.

A.J. van Genugten
Tridec

logoschutte

Schutte bagclosures bv

Wij werken al jaren met veel plezier samen met MHA Automation. Als marktleider op het gebied van sluit en bindmaterialen is het voor ons van groot belang dat onze machines optimaal draaien. MHA Automation weet dat als wij bellen voor een storing dat er haast is en komen dan direct met een oplossing, wij zien MHA Automation als een prima aanvulling op onze technische dienst. Ook bouwt Schutte bagclosures haar eigen machines waarbij MHA Automation de volledige besturing bouwt en levert, een optimale samenwerking is dan van groot belang. Kortom we werken al ruim 15 jaar samen en als het aan Schutte ligt gaan we op deze manier nog jaren verder.

F. van Drunen
R&D Schutte

cpc

CPC Coevorden bv

CPC Coevorden is gespecialiseerd in het hoogwaardig galvaniseren van halffabrikaten en eindprodukten. Het gehele computergestuurde produktieproces is specifiek voor ons ontwikkeld door MHA Automation. Door veranderingen in de markt, passen wij samen met MHA Automation ons proces regelmatig aan. Zij beschikken over de kennis en weten onze wensen te vertalen naar de besturingssoftware. Sterke kant van MHA Auto-mation is daarbij dat zij nagenoeg alle aanpassingen op afstand kunnen realiseren. Naast de lagere kosten, is de snelheid waarmee wijzigingen door-gevoerd kunnen worden het grootste voordeel hiervan. Hierdoor is een constante hoogwaardige kwaliteit van ons produkt gegarandeerd.

J.J. Kluitenberg
directeur CPC Coevorden

« Terug naar de referenties
algemene voorwaarden | disclaimer | privacy verklaring