MHA Automation MHA Automation
 
Bel voor meer info: (0413) 257890
Online support: klik hier voor hulp op afstand
Kantoorruimte te huur - Klik hier voor info
 
PRIVACY VERKLARING
 

MHA Automation respecteert en beschermt uw privacy. Onze websites zijn zo gestructureerd dat u in de meeste gevallen MHA Automation kunt bezoeken op Internet zonder uzelf te identificeren of persoonlijke informatie te verstrekken.

Mocht u ons toch persoonlijke informatie verstrekken (waarmee u kunt worden geïdentificeerd), dan garanderen wij dat deze informatie alleen zal worden gebruikt voor het onderhouden van de relatie die u hebt met MHA Automation.

MHA Automation verstrekt deze Online Privacy Statement om u in kennis te stellen van het beleid en gebruik met betrekking tot privacy, en van de keuzes die u kunt maken met betrekking tot het door MHA Automation inwinnen en gebruiken van persoonlijke informatie. Deze kennisgeving is beschikbaar op via de webpagina van MHA Automation.

Ten einde onze verdere communicatie te optimaliseren en onze producten en diensten te blijven verbeteren, vragen wij mogelijk tevens naar uw persoonlijke en beroepsmatige interessen, demografische gegevens, ervaringen met onze producten en communicatievoorkeuren.

MHA Automation gebruikt de informatie die u verstrekt om uw behoeften beter te begrijpen en om u betere diensten te kunnen aanbieden.De door u verstrekte informatie gebruiken wij met name om u te helpen bij het voltooien van transacties, om het contact met u optimaal te laten verlopen, om u op de hoogte te houden van diensten en aanbiedingen, en om onze websites af te stemmen op uw behoeften.

Af en toe zullen we mogelijk contact met u opnemen om u informatie te verschaffen over producten die mogelijk op uw wensen aansluiten. Als u geen informatie wenst te ontvangen, zult u dit in ieder geval te allen tijde kunnen aangeven.Wij houden ons ook aan wettelijke bepalingen en zullen u, waar dit van toepassing is, bijvoorbeeld eerst om toestemming vragen alvorens contact met u op te nemen.

MHA Automation zal persoonlijke informatie niet aan derden verkopen of huren. Tenzij we uw toestemming hebben of dit wettelijk vereist is, zullen we de persoonlijke gegevens die u online verstrekt alleen delen met zakenpartners die in naam van MHA Automation handelen voor de hierboven beschreven doeleinden.

MHA Automation bv

Bezoekadres:

Oostwijk 9
5406 XT Uden

Industrieterrein Vluchtoord 9745

   
Postadres: Postbus 169
5400 AD Uden
   
Telefoon: (0413) 257890
Fax: (0413) 271010
   
E-mail: info@mha-automation.nl
   
     

 

algemene voorwaarden | disclaimer | privacy verklaring