MHA Automation
 
Bel voor meer info: (0413) 257890
Online support: klik hier voor hulp op afstand
Kantoorruimte te huur - Klik hier voor info
 
NIEUWS
 

Office 365 / Exchange Online
[geplaatst: 3-7-2014]

 

 

Sinds vorig jaar levert Microsoft geen Small Business Server (SBS) meer. SBS was een bundel van Server software en Exchange Server. Op deze manier konden kleine bedrijven relatief goedkoop een eigen mailserver draaien.

Bedrijven die een eigen Exchange server willen hebben zijn dus aangewezen op alternatieven. Wij kunnen u de volgende mogelijkheden bieden:
1. Aparte Exchange Server op locatie
2. Hosted Exchange Server

Het eerste geval is relatief duur en brengt de nodige onderhoud met zich mee. Steeds meer bedrijven kiezen om hun Exchange Server in de cloud onder te brengen. We leveren hiervoor Exchange Online van Office 365. Dit is een online Exchange Server met dezelfde mogelijkheden als een eigen Exchange Server. Er zijn verschillende soorten abonnementen verkrijgbaar. Zo is het ook mogelijk om uw Office licenties in het abonnement mee te nemen. Hierdoor hoeft u nooit meer bij een PC een Office licentie te kopen, beschikt u altijd over de nieuwste Office versie en mag u per gebruiker een Office licentie op 5 verschillende apparaten installeren.

Indien u interesse heeft in Exchange Online van Office 365 dan zijn wij graag bereid de mogelijkheden met u te bespreken.

 
     
« Terug naar het nieuwsoverzicht    
     
algemene voorwaarden | disclaimer | privacy verklaring