MHA Automation
 
Bel voor meer info: (0413) 257890
Online support: klik hier voor hulp op afstand
Kantoorruimte te huur - Klik hier voor info
 
NIEUWS
 

Multifunctionale documentsystemen
[geplaatst: 27-1-2010]

 

 

MHA Automation levert sinds januari 2010 multifunctionale documentsystemen op basis van een vaste prijs per afdruk. Hiervoor is een samenwerking aangegaan met Q-Doc Office Solutions.

Als systeembeheerder weten we als geen ander hoe de informatiestroom binnen een bedrijf beweegt. Wij denken graag met een klant mee en zijn altijd op zoek naar uitbreiding van onze diensten. Software en hardware gaan hand in hand en dienen ook goed op elkaar aan te sluiten. Om u hier nog beter in te voorzien hebben wij een partner gevonden in Q-doc office solutions. Q-doc heeft zich gespecialiseerd in multifunctionele documentsystemen voor kopiëren, printen, faxen, scannen en archiveren. Deze oplossingen brengen in vele gevallen kostenbesparing met zich mee en zorgen voor een efficiënte invulling van de documentenstroom binnen een bedrijf. Graag willen wij u kennis laten maken met Q-doc office solutions om te laten zien wat zij voor u kunnen betekenen.

Samen bieden wij u:
- Multifunctionele documentsystemen voor kopiëren, printen, faxen, scannen en archiveren
- Besparen op uw huidige afdrukkosten
- Overname van huidige contracten
- Een flexibel copy-rent systeem: geen investeringen, geen tussentijdse kosten aan service, reparatie, verbruiksmaterialen en onderdelen
- Voordelig afdrukken in kleur
- Eenvoudig scannen en archiveren
- Advies en netwerkondersteuning

 
     
« Terug naar het nieuwsoverzicht    
     
algemene voorwaarden | disclaimer | privacy verklaring