MHA Automation MHA Automation
 
Bel voor meer info: (0413) 257890
Online support: klik hier voor hulp op afstand
Kantoorruimte te huur - Klik hier voor info
 

KANTOORAUTOMATISERING · NETWERKEN


Op het gebied van netwerken heeft MHA Automation veel kennis in huis. Zowel hard- als softwarematig bekijken wij per situatie wat de beste oplossing voor een klant is. Dit kan een eenvoudig peer-to-peer netwerk zijn, of één of meerdere Windows-servers met diverse applicaties.

 

 

Een netwerk biedt vele voordelen ten opzichte van een aantal standalone computers. Enkele voordelen zijn:

  • centrale dataopslag (iedereen kan bij de gegevens, uiteraard af te schermen met rechten);
  • gezamenlijk gebruik van één of meerdere printers;
  • gezamenlijk gebruik van één internet aansluiting;
  • mail-systeem: iedereen heeft zijn eigen e-mail adres, bv. werknemer@bedrijf.nl;
  • centrale backup van de data.

Bedrijven zijn steeds meer afhankelijk van hun server. Uitval van deze centrale computer betekent veelal dat een groot aantal mensen niet meer vooruit kan. Vandaar dat wij, afhankelijk van hoever een klant dit wil doorvoeren, een server zo betrouwbaar mogelijk maken. Dit begint natuurlijk bij het uitsluitend toepassen voor hoogwaardige kwaliteitsonderdelen. Ook een noodvoeding (UPS) en tapestreamer behoren bij ons tot de basisonderdelen van een server. Daarnaast kan onder andere gedacht worden aan Raid-systemen. Hierbij wordt de data op meerdere harde schijven geschreven. Bij uitval van één van de harde schijven zijn alle gegevens nog beschikbaar en kan de gebruiker normaal doorwerken.

Naast een hoge kwaliteit van de producten, kunnen wij door het preventief onderhouden en controleren van een netwerk en server storingen vaak voorkomen. Wij kunnen het complete netwerkbeheer van een klant overnemen waardoor de klant zich volledig kan bezighouden met zijn kernactiviteiten.

Het aanleggen en van netwerkbekabeling en het inrichten van een patchkast behoort eveneens tot de mogelijkheden bij MHA Automation.

Kantoorautomatisering - netwerken

Kantoorautomatisering - netwerken

 

 

algemene voorwaarden | disclaimer | privacy verklaring