MHA Automation MHA Automation
 
Bel voor meer info: (0413) 257890
Online support: klik hier voor hulp op afstand
Kantoorruimte te huur - Klik hier voor info
 
KANTOORAUTOMATISERING · HARDWARE

 

MHA Automation heeft een compleet assortiment aan computer- en netwerkprodukten. Voor iedere produktgroep hebben wij de keuze gemaakt uit één of enkele merken. Deze merken moeten zich onderscheiden in prijs en kwaliteit. Door deze keuze te maken kunnen wij ons specialiseren in deze produkten. Ons assortiment wordt steeds aandachtig bekeken en indien nodig aangevuld met of vervangen door andere merken. Naast onze standaard produkten kunnen wij natuurlijk op verzoek van de klant bijna ieder merk leveren.

 

 

Onze computersystemen en notebooks leveren wij van het merk Dell. Iedere computer wordt uitgeleverd met een officiële licentie van een versie van Microsoft Windows. De configuratie van de systemen is zeer flexibel: ieder systeem wordt klantspecifiek samengesteld. Hierdoor kunnen wij voor iedere klant een systeem op maat leveren. Naast de computersystemen van Dell kunnen wij op aanvraag ook andere merken leveren.

De servers die wij leveren moeten aan hoge kwaliteitseisen voldoen. Heel belangrijk daarbij is een gegarandeerde responstijd bij eventuele problemen en uitgebreide garantie. Om de bedrijfsactiviteiten niet in gevaar te brengen dient de uitval van een server tot een minimum beperkt te worden. Mocht een server of een onderdeel ervan defect raken dan dient dit zo spoedig mogelijk vervangen te worden. Om deze services te kunnen garanderen heeft MHA Automation er voor gekozen gebruik te maken van de servers van Dell inclusief "Enterprise Support".

Voor printers en scanners behoort Hewlett Packard tot ons standaard produkt. Wij leveren de complete printerlijn, beginnend bij de eenvoudige DeskJet printers tot en met de grote kleuren netwerklaserprinters. Indien u een printer wilt aansluiten op uw netwerk, ongeacht het merk, en de printer is niet voorzien van een netwerkaansluiting, dan kunnen door middel van een externe printserver nagenoeg iedere printer geschikt maken voor uw netwerk.

Overige hardware die MHA Automation onder andere levert zijn 3Com, Airlive (netwerkproducten), Adaptec, APC, TandbergData, Iomega (backup devices), PNY (high end grafische kaarten), Samsung (beeldschermen) en Netasq (firewalls). Dit zijn stuk voor stuk topmerken op hun gebied.

Kantoorautomatisering - hardware

Kantoorautomatisering - hardware

 

 

algemene voorwaarden | disclaimer | privacy verklaring