MHA Automation MHA Automation
 
Bel voor meer info: (0413) 257890
Online support: klik hier voor hulp op afstand
Kantoorruimte te huur - Klik hier voor info
 

KANTOORAUTOMATISERING


Onze afdeling kantoor automatisering verzorgt de complete automatisering en bijbehorende dienstverlening van kantooromgevingen voor het klein- en middenbedrijf. Hierbij kan gedacht worden aan standalone systemen tot en met complexe netwerken. Wij hebben ons de afgelopen jaren ontwikkeld tot een betrouwbare partner in de automatisering. De kracht van ons bedrijf is behalve onze kennis en ervaring, de flexibiliteit en snelle service.

 

 

Snelle service kan mede bereikt worden door de mogelijkheid om op afstand op een beveiligde manier op het netwerk van de klant in te loggen. Hierdoor zijn wij direct in de gelegenheid om support aan de klant te leveren. Op het moment dat een klant een storing heeft aan een computersysteem zullen wij deze storing zo snel en adequaat mogelijk oplossen zodat de bedrijfsactiviteiten van de klant niet in gevaar komen. Uiteraard proberen wij storingen tot een minimum te beperken door het inzetten van hoogwaardige kwaliteit apparatuur en streven naar een zo hoog mogelijke bedrijfszekerheid van systemen. Wij streven naar een langdurige relatie met onze klanten en voelen ons verantwoordelijk voor hun automatisering.

MHA Automation biedt een ruim assortiment aan automatiseringsproducten voor de zakelijke markt. Naast onze "huismerken" kunnen wij, op verzoek, nagenoeg ieder merk leveren. De meeste produkten die wij voeren kunnen wij uit voorraad of binnen enkele dagen leveren.

Internet heeft de laatste jaren een zeer grote groei doorgemaakt. Ieder bedrijf heeft tegenwoordig wel een internetaansluiting en een e-mail adres. Ook willen veel bedrijven zichzelf op een professionele wijze presenteren op het internet door middel van een eigen website. MHA Automation adviseert graag wat de mogelijkheden zijn om zo veilig mogelijk van internettoepassingen gebruik te maken en kan zorgen voor een goede uitvoering hiervan.

Kantoorautomatisering

Kantoorautomatisering

Download de folder
Klik hier om de folder "Auto-matisering met nuchter verstand" te downloaden. (.pdf-formaat / grootte: 3,9 Mb)
Download Acrobat reader
Om .pdf-bestanden te bekijken heeft u Acrobat Reader nodig.
Klik hier om dit programma te downloaden.

 

algemene voorwaarden | disclaimer | privacy verklaring