MHA Automation MHA Automation
 
Bel voor meer info: (0413) 257890
Online support: klik hier voor hulp op afstand
Kantoorruimte te huur - Klik hier voor info
 

INDUSTRIËLE AUTOMATISERING · MMI EN SCADA


Een belangrijke aspect van een procesbesturing is de bediening. Een efficiënte bediening met vele mogelijkheden voor de operator kan het produktieproces positief beïnvloeden. Bediening is mogelijk via traditionele knoppen, maar kan ook via een display met toetsenbord en/of touchscreen of een computer.

 

 

Een display met toetsenbord, oftewel MMI (Mens Machine Interface), zijn er in vele varianten. MHA Automation kijkt per projekt welk apparaat het beste ingezet kan worden. Dit kan een eenvoudig 1-regelig display met enkele knopjes zijn, tot een groot grafisch touchscreen scherm.

Voor processen waar men meer mogelijkheden wil op het gebied van procesvisualisatie, bediening, alarmering, receptuur, historische overzichten en grafieken, dan is Scada software de juiste oplossing.

Scada software draait op een (industriële) computer en biedt een ongekend aantal mogelijkheden. MHA Automation werkt ondermeer met de Scadapakketen Citect, IC2X en Simplicity.

Deze pakketen bieden, naast de eerder genoemde voordelen, een eigen programmeeromgeving waardoor nagenoeg alles gerealiseerd kan worden in de software.

Ook zijn er vele netwerk mogelijkheden zoals redundante systemen en extra bedienings-computers, al dan niet via het internet.

MMI en SCADA

MMI en SCADA

MMI en SCADA

 

 

algemene voorwaarden | disclaimer | privacy verklaring