MHA Automation MHA Automation
 
Bel voor meer info: (0413) 257890
Online support: klik hier voor hulp op afstand
Kantoorruimte te huur - Klik hier voor info
 

INDUSTRIËLE AUTOMATISERING

MHA Automation verzorgt automatiseringsprojecten voor de gehele industrie. Of het nu gaat om eenvoudige schakelkasten of om complete procesbesturingen met geavanceerde PLC-systemen en grafische interfaces, wij realiseren het allemaal voor u. Met als kenmerkende bijzonderheid dat we veelal maatwerk kunnen leveren voor standaard prijzen.

 

 

Het beheersen van produktieprocessen wordt steeds belangrijker. De eisen die worden gesteld aan de industrie worden steeds zwaarder. Bedrijven willen de kwaliteit en kwantiteit verbeteren.

Daarnaast wil men een hoge flexibiliteit en effectief omspringen met grondstoffen en energie. Kijkend naar die eisen hebben wij ons de kennis eigen gemaakt of weten te traceren zodat wij de door de ons uit te voeren automatiseringen geschikt maken voor de toekomst.

Onze medewerkers zijn vakmensen met veel ervaring in het uitvoeren van automatiserings-projecten bij produktiebedrijven en zijn dusdanig gespecialiseerd dat wij complete oplossingen kunnen aanbieden. Ieder automatiseringsproject begint met een eerste haalbaarheidsonderzoek waarin wordt nagegaan of automatisering rendabel is.

Vervolgens wordt, in begrijpelijke taal, samen met de opdrachtgever een programma van eisen opgesteld. Aan de hand daarvan gaan onze medewerkers aan het werk volgens een gefaseerde methodiek:

  • systeemanalyse;
  • hardware selectie;
  • detail engineering en programmering
  • in-house test

Na de in-house test staat de opstelling klaar voor installatie en implementatie bij de opdrachtgever. Onder onze verantwoordelijkheid vindt vervolgens de inbedrijfstelling plaats.

Industriële automatisering

Industriële automatisering

 

 

algemene voorwaarden | disclaimer | privacy verklaring