MHA Automation MHA Automation
 
Bel voor meer info: (0413) 257890
Online support: klik hier voor hulp op afstand
Kantoorruimte te huur - Klik hier voor info
 
WELKOM OP DE WEBSITE VAN MHA AUTOMATION

MHA Automation is een jong en dynamisch automatiseringsbedrijf waar, naast gedegen kennis van de huidige technieken, flexibiliteit en snelle service op de eerste plaats komen. Het bedrijf is opgericht in 1990 en bestaat uit een tweetal afdelingen.

De afdeling kantoor automatisering houdt zich bezig met de complete automatisering van kantoren in het klein- en middenbedrijf. Of het nu om een bedrijf met één computer gaat of een bedrijf met tientallen werkplekken en één of meerdere servers, bij MHA Automation bent u altijd op het juiste adres. Wij verzorgen zowel de installatie als het onderhoud van uw computersystemen en software. Ook voor alle diensten met betrekking tot het internet kunt u bij MHA Automation terecht.

De afdeling industriële automatisering richt zich op het ontwikkelen en uitvoeren van procesbesturingen voor de gehele industrie. Zowel het ontwerpen en bouwen van elektronische besturingskasten en het ontwikkelen van specifieke besturingssoftware behoort tot de mogelijkheden van MHA Automation.

 

MHA Automation


7-7-2016 · Nieuw e-mailadres supportaanvragen kantoorautomatisering

Vanaf heden kunt u al uw supportvragen aangaande kantoorautomatisering mailen naar support@mha-automation.nl. Eén van onze zal deze aanvraag dan z.s.m. in behandeling nemen.

Lees meer »

algemene voorwaarden | disclaimer | privacy verklaring